Zakelijk

FutureLand zakelijk

FutureLand biedt een unieke vergader- en receptielocatie op een wel heel bijzondere plek midden in het nieuwste havengebied van Rotterdam. Maak gebruik van het VIP-Deck, de comfortabele ruimte bovenin het informatiecentrum. De glazen wand biedt non-stop uitzicht op het modernste havengebied terminals ter wereld in ontwikkeling. De meest innovatieve containerterminals liggen hier aan uw voeten. De inspirerende omgeving staat garant voor een succesvolle bijeenkomst.

VIP-Deck

Ruimte voor maximaal 80 personen. Diverse opstellingen mogelijk:
> theateropstelling (80 personen)
> carré, school- of U-opstelling met tafels (36 personen)
Beamer, geluidsinstallatie, raamverduistering, draadloos internet en airco aanwezig.

VIP deck
Voor het houden van vergaderingen, lunches, bijeenkomsten, presentaties en symposia.

Rondleiding op maat en rondrit of rondvaart

Maak uw bijeenkomst of activiteit informatief. Boek een rondleiding door FutureLand of een presentatie op maat over Maasvlakte 2. Een rondrit over het nieuwe land met de FutureLand Express en een rondvaart met de FutureLand Ferry door de nieuwe havens bieden een bijzondere kijk op de uitbreiding van de Rotterdamse haven. Onze voorlichter spreekt graag met u de inhoud en details door.
Futureland Ferry Zakelijk
De FutureLand Ferry is ook geschikt als decor voor uw zakelijke bijeenkomst.

Catering New Fork

Met New Fork als vaste cateraar van FutureLand zijn er ruime mogelijkheden op culinair gebied. Geniet van een hapje en drankje in het restaurant of in het zonnetje op het terras. Smaakvolle culinaire verrassingen zijn ook mogelijk tijdens uw bijeenkomsten in FutureLand.

100% natuurlijk, 100% lekker
Voor deze zeldzame combinatie gebruikt New Fork eerlijke ingrediënten en voegt geen onnodige ingrediënten toe, zoals e-nummers of stoffen met rare namen. Daarnaast wordt alles elke dag vers bereid, zodat het lekker smaakt. Want daar houdt New Fork van: lekker en gezond eten!

Reserveren

In het overzicht met huurprijzen vindt u alle informatie over de verschillende mogelijkheden.
Neem contact op om deze unieke locaties te reserveren:
T +31 (0)10-252 252 0
E info@futureland.nl