Praktische informatie

Dichter bij een nieuw stuk Nederland en de modernste haven in ontwikkeling kan je niet komen. Ervaar zelf hoe het is als alles groot, groter of grootst is.

Gratis entree
FutureLand is gratis toegankelijk. Elke zondag start om 13.15 uur een gratis presentatie voor individuele bezoekers. 

Gebruiksvriendelijk
FutureLand beschikt over: invalidentoilet, lift en gratis parkeergelegenheid. Aan de balie, in de souvenirshop en het restaurant kun je betalen met pin.

Let op!
In FutureLand en aan boord van de FutureLand Ferry en Express zijn honden, met uitzondering van hulphonden, niet toegestaan.

TIP! FutureLand +
Wil je van de trip naar FutureLand een bijzondere excursie door de hele haven maken? Neem dan contact op met Industrieel Toerisme. Bel 010-218 91 94 of ga naar industrieeltoerisme.com.
 

Adres Europaweg 902
3199LC
Maasvlakte Rotterdam
Havennummer 8360
+31 (0)10-252 252 0

Contact

Bekijk de actuele openingstijden en bijzonderheden rondom feestdagen. Heeft u een vraag of opmerking? FutureLand is telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden. E-mails worden zo spoedig mogelijk beantwoord.

OPENINGSTIJDEN EN CONTACT

Route

FutureLand ligt op de grens van de huidige Maasvlakte en Maasvlakte 2 ter hoogte van Slag Dobbelsteen. Het informatiecentrum is bereikbaar met de auto, per fiets en Fast Ferry.

ROUTEBESCHRIJVING

Jouw ervaring

Om FutureLand in de toekomst verder te verbeteren zijn wij nieuwsgierig naar jouw ervaring en beleving tijdens het bezoek aan het informatiecentrum. Het invullen van de enquête duurt ca. vijf minuten.

VUL DE ENQUÊTE IN

Vier kinderfeestjes in FutureLand

In FutureLand beleef je de haven van de toekomst. Ga op ontdekkingstocht met een speurtocht door FutureLand. Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee naar de toekomst en vier daar je partijtje!

MEER INFORMATIE

Met korting naar FutureLand

Wil je met korting een rondrit of rondvaart maken? Regelmatig heeft FutureLand kortlopende acties waardoor je jouw bezoek aan de grootste en modernste haven van Europa nog leuker maakt.

ONTDEK KORTING