Praktische informatie

Dichter bij een nieuw stuk Nederland en de modernste haven in ontwikkeling kan je niet komen. Ervaar zelf hoe het is als alles groot, groter of grootst is.

Gratis entree
FutureLand is gratis toegankelijk. Elke zondag start om 13.15 uur een gratis presentatie voor individuele bezoekers. 

Gebruiksvriendelijk
FutureLand beschikt over: invalidentoilet, lift en gratis parkeergelegenheid. Aan de balie, in de souvenirshop en het restaurant kun je betalen met pin.

Let op!
In FutureLand en aan boord van de FutureLand Ferry en Express zijn honden, met uitzondering van hulphonden, niet toegestaan.

TIP! FutureLand +
Wil je van de trip naar FutureLand een bijzondere excursie door de hele haven maken? Neem dan contact op met Industrieel Toerisme. Bel 010-218 91 94 of ga naar industrieeltoerisme.com.

Met korting naar FutureLand
Regelmatig heeft FutureLand kortlopende acties waardoor je jouw bezoek aan de grootste en modernste haven van Europa nog leuker maakt... Ontdek hier welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Vier kinderfeestjes in FutureLand
In FutureLand beleef je de haven van de toekomst. Tijdens jouw verjaardag kom je van alles te weten over de aanleg van een nieuwe haven en de grootste schepen ter wereld.

 

Adres Europaweg 902
3199LC
Maasvlakte Rotterdam
Havennummer 8360
+31 (0)10-252 252 0

Contact

Bekijk de actuele openingstijden en bijzonderheden rondom feestdagen. Heeft u een vraag of opmerking? FutureLand is telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden. E-mails worden zo spoedig mogelijk beantwoord.

OPENINGSTIJDEN EN CONTACT

Route

FutureLand ligt op de grens van de huidige Maasvlakte en Maasvlakte 2 ter hoogte van Slag Dobbelsteen. Het informatiecentrum is bereikbaar met de auto, per fiets en Fast Ferry.

ROUTEBESCHRIJVING

Jouw ervaring

Om FutureLand in de toekomst verder te verbeteren zijn wij nieuwsgierig naar jouw ervaring en beleving tijdens het bezoek aan het informatiecentrum. Het invullen van de enquête duurt ca. vijf minuten.

VUL DE ENQUÊTE IN