Met korting naar FutureLand

Kortingsacties

De toegang tot FutureLand is gratis, maar wil je met korting een rondrit of rondvaart maken? Of een leuke gadget krijgen als je met je Jeugvakantiepaspoort een ontdekkingstocht door FutureLand maakt? Dat kan! Regelmatig heeft FutureLand kortlopende acties waardoor je jouw bezoek aan de grootste en modernste haven van Europa nog leuker maakt... Ontdek hier welke mogelijkheden er voor jou zijn.

 

Rotterdam Welcome Card Rotterdam Welcome Card
Ben je in het bezit van een Rotterdam Welcome Card, dan ontvang je 25% korting op een rondvaart met de FutureLand Ferry.
ANWB Fietspas - Met korting naar FutureLand ANWB Fietspas
Met de ANWB Fietspas krijg je 15% korting op een rondrit en/of rondvaat. Handig, want FutureLand is ontsloten via het fietsknooppuntennetwerk en bovendien een ANWB Gastvrij Plus punt!
Spido Rotterdam - met korting naar FutureLand Korting met je Spido-ticket
Heb je met Spido een rondvaart gemaakt en smaakt dit naar meer? Bewaar dan je ticket en ontvang van oktober tot maart 50% korting op een  rondvaart met de FutureLand Ferry of een rondrit met de FutureLand Express.
Met korting naar FutureLand met ticket Miniworld Rotterdam Miniworld Rotterdam
Bezoekers van Miniworld Rotterdam kunnen een kortingsvoucher voor 25% korting op de Futureland Express oppikken bij de kassa. FutureLand  bezoekers kunnen aan de balie een kortingsvoucher met 25% korting op de entree van Miniworld Rotterdam krijgen.
Met korting naar FutureLand met ticket Spido Rotterdampas
Pashouders van de Rotterdampas krijgen 50% korting op een rondrit met de FutureLand Express van 1 maart 2019 t/m 20 februari 2020.
De Haventijdreis: 25% korting van 1 juni tot 25 augustus 2019 (in samenwerking met Spido. Reserveren via www.spido.nl).
Fossielenexpeditie: 25% korting van 1 september tot 3 november 2019.
Gratis koffie of thee in FutureLand als 'beschermer van het Zuid-Hollands Landschap' Zuid-Hollands Landschap
Ben jij 'beschermer van het Zuid-Hollands Landschap'? Dan krijg je op vertoon van hun Beschermerspas een gratis kop thee of koffie.
Met korting naar FutureLand bij vertoon Voorne-Putten pas Voorne-Putten Pas
De Voorne-Putten Pas is gratis verkrijgbaar bij hotels, campings en B&B's. Heb je er eentje? Dan krijg je 25% korting bij een combinatie van boot (FutureLand Ferry) en bus (FutureLand Express). Geldig tot 31 december 2019 voor max. 4 personen per pas.