Rondje Landtong Rozenburg

Ontdekkingstocht met bus en boot

zaterdag 29 september | Rondje Landtong Rozenburg
In het hart van het havengebied ligt de Landtong Rozenburg, ingeklemd tussen de Nieuwe Waterweg en het Calandkanaal. Zaterdag 29 september heb je de unieke mogelijkheid dit bijzondere gebied zowel vanaf het land als vanaf het water te ontdekken. De Landtong herbergt een prachtig natuurgebied, met nu eens zicht op reusachtige zeeschepen en dan weer een kudde Schotse hooglanders. Tussen 2005 en 2014 is het landschap van de Landtong opnieuw vormgegeven. Doel ervan was een groenere omgeving: met meer natuur voor iedereen.
Landtong Rozenburg
Tijdens de gecombineerde bus- én bootexcursie ervaar je ultiem de versmelting van natuur en havenindustrie. Aan boord van de FutureLand Ferry vertelt een van onze ervaren voorlichters wat er aan het zicht voorbij trekt. Op de FutureLand Express zoomen we in op de bijzonder natuur. Sta stil bij verschillende bijzondere plekken zoals: de begrazingsweide met Schotse hooglanders, vennetjes vol bijzondere vogels, maar ook de eindeloze industrie in de Europoort onderweg.

De tour start en eindigt bij FutureLand. Om 14.00 uur stap je aan boord van de bus óf de boot voor het eerste deel van de excursie. Rond 15.30 uur stap je bij aankomst op de Landtong in de Scheurhaven over. Je vervolgt het tweede deel van de tocht retour naar FutureLand en beleeft de retourtocht op compleet andere wijze. Tijdens het reserveren kun je, zolang plaatsen beschikbaar zijn, kiezen voor start over de weg of over het water. De excursies zijn, op de volgorde na, identiek.

Programma A
14.00 uur Vertrek vanuit FutureLand met FutureLand Express
15.30 uur Overstap Scheurhaven op FutureLand Ferry
17.00 uur Aankomst FutureLand

Programma B
14.00 uur Vertrek vanuit FutureLand met FutureLand Ferry
15.30 uur Overstap Scheurhaven op FutureLand Express
17.00 uur Aankomst FutureLand

Praktische informatie
Deelname aan deze excursie kost € 19,95 per persoon en voor kinderen van 3 t/m 11 jaar € 12,95. Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis mee. Deze excursie is vanwege lengte en onderwerp echter niet geschikt voor heel jonge kinderen. Pas vanaf de bovenbouw basisschool vinden kinderen waarschijnlijk voldoende aansluiting. Wil je toch met jonge kinderen deelnemen aan deze excursie, zorg dan voor voldoende afleiding zodat jij en jouw mede-excursiegenoten ongehinderd de voorlichter kunnen volgen.

Check en reserveer
In het reserveringsysteem vind je deze speciale tour na selectie van de datum: 29 september. Kies hiervoor eerst of je het rondje wil starten per FutureLand Ferry (boot) of FutureLand Express (bus). Vervolgens maak je slechts keuze voor de vertrektijd: 14.00 uur. In het reserveringssysteem zie je de beschikbare plaatsen. Je reservering is pas definitief na de laatste stap.

Stap 1 Stap 2 Stap 3 Stap 4 Stap 5 Stap 6
Kies tour Selecteer Kies uit Bepaal Controleer Vul in
> boot
> bus
> combi
> datum

 
> aanbod

 
> personen

 
> plaatsen

 
> gegevens
> reserveer
 

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus reserveren wordt aangeraden. Kaartjes kunnen tot uiterlijk een half uur van tevoren afgehaald worden bij de ontvangstbalie. Een half uur voor vertrek worden niet afgehaalde reserveringen vrijgegeven.

Let op: deze excursie vindt geen of aangepaste doorgang bij onvoldoende aanmeldingen of bij ongunstige weersomstandigheden. In dit geval informeren we je minimaal 24 uur van tevoren.

Reserveren

    29 september 2018 29 sep 2018
    14:00 - 17:00
    x
Reserveer deze excursie Reserveren