Lichtjestour | extra rondvaart

Sprankelende vaartocht

Tijdens de korte winterdagen maak je bijzondere vaartochten in het donker langs de moderne, nieuwe terminals van Maasvlakte 2. Dankzij de sprankelende verlichting wordt de Rotterdamse haven ook wel de grootste kerstboom van Nederland genoemd. Bewonder aan boord van de FutureLand Ferry het spannende spel van donker en licht en verwonder je over de talloze lichtjes. Een ervaren voorlichter vaart mee en vertelt tussendoor wetenswaardigheden over hetgeen je ziet, of dankzij de duisternis juist aan het zicht onttrokken is.LichtjestoutsTerminal Rotterdam World Gateway in het duister

Praktische informatie
De FutureLand Ferry gooit om 17.30 uur de trossen los voor een sprankelende lichtjestour. De vaartocht duurt ca. 1,5 uur. De kosten voor de boottour bedragen per volwassene € 11,95, kinderen tot en met 11 jaar varen mee voor € 7,95 en kinderen tot en met 2 jaar gratis. De FutureLand Ferry is toegankelijk met rolstoel.

Tijdens de rondvaart kun je gebruik maken van een heerlijke maaltijd, verzorgd door ons restaurant New Fork. Er is keuze uit Saté Ajam als vleesgerecht, als visgerecht is er de optie voor Lasagne Zalm en Pasta Fungi voor het geval de voorkeur uitgaat naar een vegetarisch gerecht. De kosten bedragen € 8,95 per persoon. Bij het reserveren kun je aangeven of en welk gerecht jullie geserveerd wensen te krijgen. Gebruiken jullie geen maaltijd, dan zijn er ter plekke alsnog broodjes, salades en soep verkrijgbaar.

Let op: FutureLand is na afloop van de rondvaart gesloten. Aan boord zijn sanitaire voorzieningen aanwezig. De Lichtjestour vindt geen doorgang bij onvoldoende aanmeldingen. In dit uitzonderlijke geval informeren we je tenminste één dag van tevoren.

Beschikbare tickets

Meer activiteiten Agenda