FutureLand Express Lustrumtour

Ontdek de highlights van Maasvlakte 2 | iedere dag om 14.00 uur

Maasvlakte 2 bestaat vijf jaar en dat mag gevierd worden! Boek de speciale busrit langs verschillende hoogtepunten van het nieuwste havengebied van Rotterdam: Maasvlakte 2.

Een deskundige voorlichter vertelt onderweg over de verwachtingen die er waren bij de start van het project en wat er werkelijk gerealiseerd is. Onderdeel van de tour is onder meer het Yangtzekanaal, de Douane, het spooremplacement en de nieuwe radarpost. Als afsluiter van de tour bezoeken we de moderne containerterminal van APM Terminals.
Lustrumtour

Praktische informatie

De Express Lustrumtour rijdt iedere dag waarop FutureLand geopend is om 14.00 uur. Deelname aan deze tour kost € 6,95 per persoon, voor kinderen van 3 t/m 11 jaar € 5,95 en t/m 2 jaar zelfs gratis. Maak je op dezelfde dag ook een rondvaart, dan kun je gebruik maken van een voordelig combiticket.

Reserveer deze bijzondere rondrit eenvoudig online: kies FutureLand Express; selecteer een dag naar keuze en selecteer vervolgens de rondrit van 14.00 uur. Doorloop daarna de vervolgstappen in het reserveringsysteem.

Stap 1 Stap 2 Stap 3 Stap 4 Stap 5 Stap 6
Kies tour Selecteer Kies uit Bepaal Controleer Vul in
> boot
> bus
> combi
> datum

 
> aanbod

 
> personen

 
> plaatsen

 
> gegevens
> reserveer
 

Als een van de rondritten is volgeboekt, dan is deze niet langer zichtbaar in het aanbod.

Reserveren

    23 augustus 2018 23 aug 2018
    14:00 - 15:15
    x
De lustrumtour wordt iedere dag aangeboden Reserveren